Prémiová jahoda 14% bez siřičitanů
Popis
Jak pít jahodové víno?
Vychlaďte ho a pijte jako klasické víno z hroznů. Nám se osvědčuje panáček po obědě (pro dobré trávení) nebo si dát skleničku, kdykoliv přijde chuť. Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. Se jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno píše i naslano. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu. Ozvlášť doporučujeme domácí alkoholickou limonádu! Panáka vína smíchejte se sodou, do drinku přidejte led a brčko, k tomu jahoda na ozdobu… a nohy nahoru! Jahodové víno je parádní do koktejlů namísto brusinkové šťávy nebo grenadiny (sirupu z granátového jablka). To bude barvička!
Účinky jahody
Smějte se od ucha k uchu! Jahody totiž bělí zuby a přispívají k čistější dutině ústní. Také obsahují antioxiadanty a podporují správnou krvetvorbu a vylučování. Takže dobré věci půjdou každým lokem dovnitř, zatímco špatné vystrnadíte ven. Nám jahody zlepšují náladu, protože zkrátka chutnají jako léto.
Balení, skladování a trvanlivost
Jahodové víno k vám dorazí v 0,75litrové lahvi s korkem, tmavé sklo ho ochrání před sluncem. Otevřená lahev vydrží v lednici ještě několik dní. Chcete víno archivovat? Lahev skladujte naležato, aby korek zůstal namočený (navíc vypadá jako stojanu na víno). Díky tomu nevyshne a do vína se nedostane vzduch.
Výrobce | Rybízák s.r.o. |
Barva | Červené |
Chuť | Polosuché |
Balení vína | Ve skle |
Speciální akce | Výprodej |
Chuť | Polosladké |
Barva | Červená |
Obsah alkoholu | 14% |
Výrobce | Rybízák s. r. o. |
Složení | Jahodové víno je vyrobeno fermentací šťávy z jahod, cukru a výluhu černého čaje. Výrobek není chemicky konzervován. Bez kysličníku siřičitého. |
Skladování | Skladujte v chladu a temnu. |
Trvanlivost | 24 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.