Cukrouš Cuvée z 11 druhů ovoce 14,5% obj
Popis
O Cukroušovi
Napadlo vás někdy, jak by chutnala všechna naše ovocná vína dohromady? Nás ano! Hecnuli jsme se a míchali a míchali, až z toho vznikl Cukrouš. Obsahuje 9 ovocných speciálů a 2 bylinná vína pro doladění chuti k naprosté dokonalosti.
Cukrouše doporučujeme popíjet hezky pomalu, už jen proto, že obsahuje 14,5 % alkoholu, ale také proto, že jeho sladká chuť svádí k okamžitému vypití. Asi jako když načnete čokoládu a nemůžete přestat krást další čtvereček z obalu. Tak návykový Cukrouš je.
Jak pít Cukrouše
Cukrouše pijte, jak se vám zachce. Milujeme ho v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo na způsob vinného střiku – tahle verze fakt osvěží během horkých dní. V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Cukrouše ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Cukrouš se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Cukroušovi nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda, zvěřina, těstoviny s masovými koulemi nebo třeba slávky.
Balení, skladování a trvanlivost
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Složení | Ovocná šťáva min. 60% z 11 druhů ovoce |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Objem | 0,75l |
Obsah alkoholu | 14,5% obj. |
Původ | Česká republika |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné víno |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.