Bobulák bylinné víno z plodů černého bezu 14% obj

 
Novinka Bez siřičitanů
 

Sladké bobulky do vaší papulky

  • Polosladký Bobulák z bezových květů a plodů
  • Obsah alkoholu: 14 % obj.
  • Koncentrovaná chuť černého bezu pro maximální zážitek z popíjení
  • Krásně voňavé jako na jaře, kdy všechno kvete
  • Jak popíjet: vychlazené, s ledem či sodou, do míchaného drinku
Dostupnost Vyprodáno
209 Kč
Kategorie Ovocné speciály
Položka byla vyprodána...
 

O Bobulákovi

Bobulák je tak trochu sourozenec našeho Beziňáku. Zatímco ale Beziňák je vyrobený z květů černého bezu, Bobulák jsme vyrobili jak z květů, tak z plodů černého bezu. A navíc přidali pár procent alkoholu navíc. Bobulák je tedy chuťově výraznější a sladší, mnooohem voňavější a picnete se po něm kapku rychleji.

  

Jak pít Bobulák

Na ty nejlepší věci se vyplatí si počkat, a tak Bobuláka před otevřením řádně vychlaďte. Návštěva je mezi dveřmi a potřebujete Bobuláka vychladit hned? Zkuste tyhle tipy pro bleskové vychlazení vína, které prospějí i Bobulákovi. Bobulák skvěle chutná i s pár kostkami ledu a alkoholickým míchaným drinkům propůjčí báječnou vůni i chuť.

 

Pro opravdu královské pocity si k Bobulákovi dopřejte některou z našich mňamek.

 

Balení, skladování a trvanlivost

Bobulák je naplněný ve skleněné láhvi o objemu 0,75 litru. Jako uzávěr používáme kvalitní korek.

Bobulák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí.

Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme Bobuláka vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně. 

Podobné produkty

Výrobce Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava
Složení 85% víno z plodu bezu černého, 15% obj. víno z květu bezu černého, karamel, bylinný macarát
Barva Bílé
Trvanlivost 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici
Balení Skleněná láhev
Obsah alkoholu 14% obj.
Původ Česká republika
Skupina Bylinné víno
Zařazení Ostatní alkoholický nápoj

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: