Ve společnosti svůdnice, v posteli ďáblice. Borůvčák - víno z borůvek 11,5%
Popis
Ženu, která umí být ve společnosti svůdnice a v posteli ďáblice, je třeba si hýčkat. Pugét je samozřejmost, ale s vínečkem překvapení zafunguje ještě líp. Láhev Borůvčáku jsme oblékli do svátečního oblečku. Etiketu zdobí vtipný text, možná šitý na míru právě té, kterou chcete obdarovat. Po vypití zůstane obdarované lahvinka s přáníčkem na památku.
O Borůvčáku
Borůvčák je mok naší vlastní receptury, který vyrábíme z lesních borůvek, jež před kvašením prošly mrazem (jsou tzv. lyofilizované). Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře. Borůvčák dobře píše právě díky vyšší cukernatosti, a tak ho doporučujeme spíše popíjet, než lejt jako limču.
Jak pít borůvkové víno
Borůvčák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dní. A stejně jako červené víno ani Borůvčák nepotřebuje lednici. Stačí ho skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Borůvčák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Borůvkový mok skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Borůvčák doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti.
Balení, skladování a trvanlivost
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Barva | Červené |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Obsah alkoholu | 11,5% obj. |
Původ | Česká republika, Slovensko |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné víno - polosladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.