Slibuji ti lásku až za hrob. Víno z černého rybízu 11,5 %
Popis
Pokud vás na romantická gesta neužije, ale ona si na ně potrpí, překvapte ji polosladkým Rybízákem s romantickým vzkazem na etiketě. Podlomí se jí kolena ještě dřív, než se vůbec dáte do pití. Ale pozor: Co je psané, to je dané! Pokud svůj slib porušíte, kdo ví, jak by s takovým důkazem naložila.
O Rybízáku
Naše stálice, náš bestseller a hlavně vaše nejoblíbenější ovocné víno. Rybízák má charakteristikou vůni, a tak ho poznáte i se zavřenýma očima. Chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný. To znamená, že jsme do něj nepřidali žádný vinný destilát ani neutrální alkohol. A tak je chuť rybízu opravdová.
Jak pít rybízové víno
Rybízák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer (vychlazený nebo odpočatý při pokojové teplotě) nebo na chuť po deckách několik dní. Ovocné víno stačí skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti. Pozor na mák, Rybízák po něm chutná divně. Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické! Hoďte oko na všechny recepty.
Balení, skladování a trvanlivost
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Původ ovoce | Česká republika, Slovensko |
Barva | Červené |
Trvanlivost | 12měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Objem | 0,75l |
Obsah alkoholu | 11,5% obj. |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné vino - polosladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.