Narozeninový Višňák S vlastním textem
Detailní popis produktu
O Višňáku
Višňák jsme vyrobili z pečlivě vybraných višní, které zrály do krásy v českých a slovenských ovocných sadech. Chuť je výrazná ovocná a příjemně sladká. Jednoduše byste ho po chuti poznali i se zavřenýma očima. A co teprve ta vůně! Jako sklenice višňového kompotu!
Jak pít višňové víno
Višňák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dní. A stejně jako červené víno ani Višňák nepotřebuje lednici. Stačí ho skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Višňák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Višňák se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Pokud neumíte odmítnout sladké, musíte poznat tiramisu s Višňákem. Namočte do něj piškoty a zažijete nebe v hubě. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Višňáku nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda nebo dezerty z Višňáku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Etikety s vlastním textem |
---|---|
Záruka: | SADA |
Chuť: | Polosladké |
Země původu: | Česká republika 🇨🇿 |
Obsah alkoholu: | 11,5% obj. |
Objem: | 0,75l |
Balení: | Skleněná lahev |
Uzávěr: | Korek |
Výrobce: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Zařazení: | Ovocné víno |
Konzervant: | Kyselina sorbová |
Alergeny: | Siřičitany |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Balení, skladování a trvanlivost
Toto víno doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme vypít co nejdříve, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.