Štrúdl ovocné víno z jablek a skořice 14,5% obj
Popis
Mladé ovocné víno vyrábíme ze sladkých českých jablíček. Má zeleno-žlutou barvou a jemnou sladkou chuť. Obsahuje 14,5% alkoholu, zato žádné konzervanty nebo přidané cukry.
Jak se pije jabčák se skořicí?
Jako bílé víno, po dvou deci. Dá se pít vychlazené, nebo jako svařák na zimní večery. Stačí ho ohřát na 60 °C (nesmí se vařit, jen pěnit), dochucený už je akorát naší vlastní směsí koření. Jablečno-skořicové víno můžete pít po panácích. Zkuste po obědě půl deci na slehnutí nebo před spaním deci na sladké sny. Jablečné víno podtrhne chuť štrúdlu, palačinek nebo masa pečeném na medu a jablkách. My jím podlévali pečenou kachnu a byla naprosto famózní!
Balení, skladování a trvanlivost
Jabčák se skořicí stáčíme do 0,75litrové lahve s korkem. V chladu a temnu počká až do otevření. Čím dřív ho ale vypijete, tím lépe - po otevření maximálně do týdne.
Podobné produkty
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Složení | Fermentovaná šťáva z jablek, cukr, karamel, koření |
Barva | jantarově zlatá |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Objem | 0,75l |
Obsah alkoholu | 14,5% obj. |
Původ | Česká republika |
Skupina | Dezertní, kořeněné víno |
Zařazení | Ovocné vino |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.