Štrůdlové víno 13,8 % bez siřičitanů
Popis
Mladé ovocné víno vyrábíme ze sladkých českých jablíček. Má zeleno-žlutou barvou a jemnou sladkou chuť. Obsahuje 13,8% alkoholu, zato žádné konzervanty nebo přidané cukry.
Účinky jablek a skořice
Znáte tu babskou radu, že stačí jedno jablko denně a jste jako řípa? Něco na tom je! Jablka totiž pomáhají tělu zbavit se nepotřebných látek. Proto jsou ideální na podporu zažívání a močového ústrojí. Ocení je vaše játra, ledviny a žaludek. Jablka také obsahují spoustu fosforu, který podporuje mozkové buňky a zlepšuje paměť. Naše babičky léčily jablky revmatismus, hemoroidy nebo dnu.
Skořice srovnává krevní cukr, podporuje spalování tuků a dobrou náladu. Umí zatočit s kožními problémy, špatným cholesterolem nebo škodlivými viry a bakteriemi. Zažívání, imunita i mozkové buňky říkají skořici jednoznačné ano!
Jak se pije jabčák se skořicí?
Jako bílé víno, po dvou deci. Dá se pít vychlazené, nebo jako svařák na zimní večery. Stačí ho ohřát na 60°C (nesmí se vařit, jen pěnit), dochucený už je akorát.Jablečno-skořicové víno můžete pít po panácích. Zkuste po obědě půl deci na slehnutí nebo před spaním deci na srovnání tlaku a sladké sny. Jablečné víno podtrhne chuť štrůdlu, palačinek nebo masa pečeném na medu a jablkách. My jím podlévali pečenou kachnu a byla naprosto famózní!
Balení, skladování a trvanlivost
Jabčák se skořicí stáčíme do 0,75litrové lahve s korkem. V chladu a temnu počká až do otevření. Poté víno vypijte do dvou dnů.
Výrobce | Rybízák s.r.o. |
Složení | Jablečné víno je vyrobeno fermentací jablečného moštu z čerstvých jablíček, cukru a koření.Výrobek není chemicky konzervován. |
Barva | jantarově zlatá |
Chuť | Polosladké víno s jemnou příchutí skořice a hřebíčku. |
Skladování | Skladujte v suchu a temnu. |
Trvanlivost | 24 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Surovina | Jablka |
Obsah balení | 0,75l |
Obsah alkoholu | 13,8 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.