Zlatý hřeb ovocné víno z citrusů a výluhu hřebíčku 14,5%
Popis
Ohromně voňavé, sladké víno nás nadchlo! Pomerančovou a citronovou šťávu jsme nechali fermentovat s cukrem, vodou a výluhem květu hřebíčku... a vzniklo z toho bílé víno na letní oslavy i studené večery.
Jak pít hřebíčkové víno
Doporučujeme pít řádně vychlazené. Pomeranči i citrónu tak dodáte svěžest. Víno se dá pít klasicky po dvou deci, případně si nalijte jen tak půl deci - na chuť a rozproudění dobré nálady. Zlatý Hřeb můžete pít také jako střik, případně si namíchat vlastní drink: Podle své chuti naředíte víno sodovkou, přidáte kostky ledu, brčko a máte super letní drink alá Aperol.
A až se večer setmí, víno ohřejte (nevařte!) a vychutnejte si ho jako svařák. Cukr a hřebíček udělají svoji práci, takže není potřeba nic přidávat. Pomeranč s hřebíčkem se krásně rozvoní a vy můžete nasávat. Nejen to aroma...
Balení, skladování a trvanlivost
Hřebíčkové víno vám pošleme v 0,75 litrové skleněné lahvi. Ve spíži nebo vinotéce vydrží 2 roky. Po otevření ho schovejte v lednici a kopněte ho do sebe do týdne.
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Složení | Směs ovocných vín, cukr, výluh květu hřebíčku |
Barva | ohnivě žlutá se zlatou jiskrou |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Obsah alkoholu | 15,5 % |
Původ | Česká republika |
Skupina | Dezertní, kořeněné víno |
Zařazení | Ovocné vino |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.