Vánočník Jablečný speciál se skořicí 11,5% alk.
Související produkty
Detailní popis produktu
Sotva stíháte napéct rohlíčky a vánočku a váš chlap si požádá ještě o štrúdl? Postavte před něj láhev Vánočníku a máte vystaráno. Tak trochu jiný štrúdl voní a chutná téměř stejně jako ten právě vytažený z trouby. Řádná dávka alkoholu navíc zahřeje u srdíčka a vykouzlí blažený úsměv.
Jak pít Vánočníka?
Vychlazené, svařené... Jak si usmyslíte. Dáte-li přednost svařené verzi, Vánočníka jen ohřejte na 60 °C (nesmí se vařit, jen pěnit). Svařákové nebo jiné koření netřeba. My jsme ho už dochutili za vás.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Limitované speciály |
---|---|
Záruka: | 1 rok, po otevření 7 dní v lednici |
Chuť: | Polosladké |
Barva: | Bílé 🟡 |
Země původu: | Česká republika 🇨🇿 |
Obsah alkoholu: | 11,5% obj. |
Složení: | Víno z jadernatých jablíček, macerát ze skořice, zbytkový cukr |
Objem: | 0,75l |
Balení: | Skleněná lahev |
Uzávěr: | Korek |
Výrobce: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Zařazení: | Ovocné víno |
Konzervant: | Kyselina sorbová |
Alergeny: | Siřičitany |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Limitovaná edice
Jedná se o víno z edice Sezóňák. Vyrobili jsme ho v omezeném množství a po vyprodání již nebude k dispozici. Tak na nic nečekejte!
Balení, skladování a trvanlivost
Toto víno doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme vypít co nejdříve, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.