Jahoďák v PET 1,5l z čerstvých jahod 11,5% obj
Popis
O Jahoďáku
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.
Jak pít jahodové víno
Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin. Pokud nestíháte víno rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení vína.
Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.
V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.
Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.
Balení, skladování a trvanlivost
Podobné produkty
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Barva | Růžové |
Trvanlivost | 2 měsíce od data doručení, po otevření max. týden v lednici |
Balení | PET láhev |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Objem | 1,5l |
Obsah alkoholu | 11,5% obj. |
Původ | Česká republika, Slovensko |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné vino - polosladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Doporučuji
Doporučuji
Výborné.