Svatební višňák S vlastním textem
Popis
O Višňáku
Višňák jsme vyrobili z pečlivě vybraných višní, které zrály do krásy v českých a slovenských ovocných sadech. Chuť je výrazná ovocná a příjemně sladká. Jednoduše byste ho po chuti poznali i se zavřenýma očima. A co teprve ta vůně! Jako sklenice višňového kompotu!
Jak pít višňové víno
Višňák pijte jednoduše jako kterékoliv červené víno. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dní. A stejně jako červené víno ani Višňák nepotřebuje lednici. Stačí ho skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Višňák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Višňák se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Pokud neumíte odmítnout sladké, musíte poznat tiramisu s Višňákem. Namočte do něj piškoty a zažijete nebe v hubě. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Višňáku nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda nebo dezerty z Višňáku.
Balení, skladování a trvanlivost
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Barva | Červené |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Objem | 0,75l |
Obsah alkoholu | 11,5% obj. |
Původ | Česká republika, Slovensko |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné víno - polosladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.