Rybízák v PET lahvi Víno z černého rybízu v 1,5l PET

2 hodnocení
 
 
  • Rybízák je špičkové víno, vyrobené z plodů černého rybízu.
  • Nepálí z něj žáha ani nebolí hlava.
  • Obsahuje 11 % alkoholu a má velmi dlouhou trvanlivost.
  • Jako byste jedli černý rybíz!

 

Umíme i tyhle velikosti:

Bedna plná rybízák 3l   Rybízák v 5l bag in boxuRybízák ve skle 0,75l

 

Zkuste taky: 

 
Dostupnost Skladem (> 20 ks)
Můžeme doručit do
20.6.2018
Měrná cena 113 Kč / 1 l
169 Kč    
Kategorie Rybízák - víno z černého rybízu
 

Co je Rybízák?

Ještě ho neznáte? Rybízák je špičkové ovocné víno, vyrobené z léčivých plodů černého rybízu. Jeho intenzivní vůni, rubínovou barvu a sladkokyselou chuť si prostě zamilujete! Obsahuje 11 % alkoholu, z něhož vás nebude bolet hlava.

 

Složení Rybízáku

Rybízák se skládá z černého rybízu, vody a zbytkového cukru. Černý rybíz během kvašení uvolňuje malé množství siřičitanů a víno tedy obsahuje siřičitany v množství 0,067 gramů na litr. Obsah zbytkového cukru v Rybízáku je 76 g na litr. Obsahuje antioxidanty jako kyselina sorbová, vitamín C a spoustu dalších. Více o účincích černého rybízu

 

Jak se to pije?

Rybízák můžete popíjet dvojím způsobem. Buďto se klasicky opít (bez ranního bolehlavu) nebo ho můžete užívat jako lék. 0,5 dcl po obědě pro cukrovkáře, 1 dcl před spaním pro vyrovnání krevního tlaku, případně 1 dcl ráno a 1 dcl večer pro výrazné posílení imunity.

 

Horké, nebo studené?

A to je na tom to nejlepší – Rybízák je v letních vedrech úžasný ledově vychlezený! Pokud je až moc horko, neuškodí ani kostka ledu. A v zimě či při nemoci? Rybízák ohřejte na +-60 stupňů celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 

Rybízák k luxusní večeři

Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména stejků), sýrů ementálového typu, ryb (a proto Rybízák nesmí chybět na štědrovečerním stole), smažených řízků či tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje Vaší večeři k dokonalosti. Pozor ale na mák – Rybízák po něm chutná “divně”.

 

Vaříme na víně

Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické! Co z Rybízáku vařit?

 

Balení, skladování a trvanlivost

Rybízák plníme do kvalitních PET lahví, které do vína neuvolňují žádnou chemii. Víno díky tomu vydrží až 2 měsíce, po otevření při správném skladování 2 týdny. Rybízák má rád chlad a temno, takže podlaha ve spíži, sklep či prostě lednice budou pro skladování ideální.

 

 

Výrobce Rybízák s. r. o.
Složení Černý rybíz min. 30 %, voda, cukr, siřičitany
Původ ovoce Česká republika, Slovensko
Barva Červené
Chuť Polosladké
Trvanlivost 24 měsíců, po otevření max. týden v lednici
Balení vína PET lahev

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5,0 2 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
rybizak v pet lahvi rybizak v pet lahvi
5
Avatar autora | 3.5.2018
výborné víno
rybizak v pet lahvi rybizak v pet lahvi
5
Avatar autora | 24.1.2018
To nej ovocné vínko, co jsem kdy ochutnala ♥