Jubilejní višňák S vlastním textem
Popis
O Višňáku
Višňák jsme vyrobili z poctivě vybraných višní. Chuť je výrazná a příjemně sladká. Po vůni byste ho poznali i se zavřenýma očima. Obsah alkoholu je 11,5 %, což je tak akorát na to se hezky picnout už po jedné lahvince.
Jak pít višňák
Višňák pijte, jak se vám zachce. Milujeme ho v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo na způsob vinného střiku – tahle verze fakt osvěží během horkých dní. Pokud nestíháte Višňák rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení. V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Višňák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Višňák se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Pokud neumíte odmítnout sladké, musíte poznat tiramisu s Višňákem. Namočte do něj piškoty a zažijete nebe v hubě. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Višňáku nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda nebo dezerty z Višňáku.
Balení, skladování a trvanlivost
Výrobce | Rybízák s.r.o. |
Složení | Višňě ( min. 30%) , voda, cukr, siřičitany, sorban draselný |
Barva | Červené |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Speciální akce | Dárky, Svatba |
Druh | S vlastním textem |
Skupina | Polosladké |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.