Scotch Bonnet mash Chilli mash se semínky 200 ml

Neohodnoceno
 
Novinka
 
  • Tekutý mash z čerstvých chilli papriček Scotch Bonnet se semínky.
  • Pálivost: cca 100 000 - 350 000 SHU
  • Objem: 200 ml, Složení: Scotch Bonnet chilli papričky, sůl 14-18%, Země původu: Costa Rica
Dostupnost Připraveno k odeslání
Můžeme doručit do
20.8.2019
99 Kč    
Kategorie Chilli mash (omáčky)
 

Co je chilli mash? Čerstvé chilli papričky se rozdrtí spolu se solí a nechají se fermentovat(kvasit) po dobu 2-6 měsíců. Výtažek z kůže, semínek a dužiny společně poskytne intenzivní a bohatou chuť. Občas se přidá ocet kvůli zastavení fermentace, ale jinak chilli mashe neobsahují žádné jiné látky či konzervanty. Používá se na další zpracování k výrobě omáček, sals, dipů, do jídel, pokrmů a mnoho dalšího. 

 

Scotch bonnet je odrůdou Habanera a tudíž patří mezi Capsicum chinense. Obvykle obsahuje mezi 100 000 – 350 000 Scovilleho jednotek pálivosti (SHU).

Pro papričku Scotch Bonnet je typické Habanero aroma, které Vás ihned upoutá. Má sladší chuť a podsaditější tvar, odlišný od svého bratrance Habanera, se kterým si Scotch Bonnet můžeme lehce splést.

 

Výrobce The Chilli Doctor
Složení Scotch Bonnet chilli papričky, sůl 14-18%
Skladování Skladujte v temnu při teplotě do 10 °C.Před použitím protřepat.
Trvanlivost 12 měsíců
Druh papričky Scotch Bonnet
Obal Skleněná láhev
Objem 200ml
Pálivost cca 100 000 - 350 000 SHU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: