Kravka netykavka s bazalkovým pestem (200 g) Špičková Gouda s bazalkovým pestem
Popis
Ty krávo! Tenhle sýr je úplně špičkový. Jeho jasná, ale intenzivní barva odráží charakter holandské přírody. A stejně jako z ní budete i z tohoto sýru nadšeni. Ucítíte olivový olej, česnek i čerstvou bazalku - prostě perfektní záležitost do oblíbeného sendviče nebo na studený bufet.
My si rádi strouháme pořádný kopec sýra na těstoviny. A co teprve rizoto! K bazalkovému pestu doporučujeme polosladká bílá vína a nebo třeba náš Meruňák, Maliňák či Angrešťák.
Energetické hodnoty na 100 g | |||
bílkoviny | 22,9 g | ||
tuk celkový | 32,1 g | z toho nasycené mastné kyseliny | 21,6 g |
mononenasycené mastné kyseliny | 7 g | ||
trans mastné nenasycené kyseliny | 0,9 g | ||
polynenasycené mastné kyseliny | 1,2 g | ||
sacharidy | - | ||
z toho cukry | - | ||
sůl | 1,8 g | ||
energie | 1 575 kJ/380 kcal | ||
cholesterol | - | ||
vlhkost | 42,5 % | ||
obsah sušiny | - | ||
tuku v sušině | 50-59,9 % | ||
sůl v sušině | 2,5-4 % | ||
hodnota pH | 5,2 | ||
dusičnan sodný | max. 50 mg/kg |
Výrobce | Boutique Gurmán s. r. o., Dobratice 283 |
Složení | Kravské mléko pasterizované 50 %, bazalka 2,7%, sůl startér, mikrobiální syřidlo, barvivo E141 |
Skladování | 4 - 7 °C |
Trvanlivost | 1,5 měsíce |
Balení | Vakuový obal |
Alergen | laktóza |
Doba zrání | 3 měsíce |
Hmotnost | 180 - 200 g |
Konzervant | Dusičnan sodný |
Typ sýru | Dutch Cheese Gallery Zelené pesto 50+ |
Země původu | Nizozemsko |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.