Kompenzační bonus za zmalovaný zadek Borůvčák ve skle 0,75l

 
 

Velikonoční Borůvčák za odměnu

  • Limitka na oslavu Velikonoc s neopakovatelnou etiketou –⁠ jen v březnu nebo do vyprodání zásob
  • Vyrobený z lesních borůvek, po kterých má úžasně sladkou chuť
  • Skvělé na chlastání, ale také na svařák nebo podlití masíčka
  • Originální dárek pro koledníky i sladká odměna za statečnost a zmalovaný zadek

 

Dostupnost Skladem, hned odesíláme! (> 5 ks)
219 Kč    
Kategorie Velikonoce
 

O Velikonočním Borůvčáku

Proběhnutí na čerstvém vzduchu prý svědčí zdraví. Tak se nechte pořádně vyšupat a běžte s větrem o závod! Pokud bude koledník až moc silný v rukou, že si sotva sednete, načněte Borůvčák. Za nás nejlepší kompenzační bonus –⁠ pro všechny a bez výjimek!

 

O Borůvčáku

Mok naší vlastní receptury vyrábíme z borůvek, které před kvašením prošly mrazem. Díky tomu má Borůvčák vyšší cukernatost i výraznější chuť a chutná jako kdybyste trhali bobulky přímo z keře. Borůvčák dobře píše právě díky vyšší cukernatosti, a tak ho doporučujeme spíše popíjet, než lejt jako limču.

  

Jak pít Borůvčák

Borůvčák pijte, jak se vám zachce. Chutím se meze nekladou. Buď ho můžete ucucávat celý večer nebo třeba takhle:

 

  • půl decka po obědě místo dezertu
  • decka před spaním na sladké sny
  • 1 dcl ráno a 1 dcl večer pro dobrou náladu od rána do večera

 

Borůvčák milujeme v létě i v zimě. Parádně vychlazený nebo s kostkou ledu osvěží během horkých dní. Pokud ho nestíháte rychle vychladit, zkuste naše tipy pro bleskové vychlazení.

V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Borůvčák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!

 

Borůvkový mok skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Borůvčák doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti.

 

Borůvčák je skvělý pomocník na pečení. My nedáme dopustit na babiččiny vdolky pro dospělé.

 

Jak skladovat Borůvčák?

Borůvčák doporučujeme skladovat v chladu a temnu - přímé slunce mu nesvědčí. Otevřený vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření ho doporučujeme vypít ještě ten večer, abyste se neošidili všechny ty skvělé chutě a vůně. 

Výrobce Rybízák s.r.o.
Složení Borůvky min. 30%, voda, cukr, siřičitany
Barva Červená
Chuť Polosladké
Balení Ve skle
Objem 0,75l
Obsah alkoholu 11,5 %

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: