Green Habanero Mash 200ml

Neohodnoceno
 
 
  • Mash z chilli papriček Green Habanero.
  • Hřejivá pálivost, cca 100 000 - 300 000 SHU.
  • 200 ml s tóny tropického ovoce, bez chemie.
Dostupnost Hned odesíláme
Můžeme doručit do
25.3.2019
99 Kč    
Kategorie Chilli mash (omáčky)
 

Habanero jsou chilli papričky s intenzivní chutí - někomu připomíná meruňku, nám spíš šmakuje po exotickém ovoci. A proč právě mash, nikoliv klasická chilli omáčka? Protože neobsahují žádnou chemii. Čerstvé chilli papričky se jen rozdrtily se solí a nechaly kvasit po dobu 2-6 měsíců. Občas se jen přilila kapka octa, aby fermentace zůstala pod kontrolou a vznikl opravdu kvalitní mash. V pálivosti udělujeme 4 papričky z pěti.

 

Jak použít chilli mash?

Mash je pecka k přípravě omáček, sals, dipů, barbecue sosů nebo jídel z jednoho hrnce. Zkuste třeba pikatní buřtgulášek nebo jakékoliv masové pokrmy. Hodí se velice i jako přísada marinády - naložte do ní třeba kuřecí křidélka. Habanero se hodí zejména k drůbeži, která má tendenci chutnat mdle nebo se vysušit. S mashem oranžového Habanera bude mít naopak říz!

 

Složení

Green Habanero chilli papričky (CostaRica/USA), sůl 12-16 %.

Výrobce The Chilli Doctor
Složení Habanero chilli papričky, sůl 12-16%
Skladování Skladujte v temnu při teplotě do 10 °C.Před použitím protřepat.
Trvanlivost 12 měsíců
Obal Skleněná láhev
Objem 200ml
Pálivost (?) 2 500 SHU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: