Bylinkový závislák 4x speciál z meduňky lékařské 12% obj
Popis
O meduňkovém speciálu
Voňavá meduňka dělá řadě lidí radost na zahradě i v kuchyni. Některé z vás napadlo udělat z ní víno. A my si řekli: Proč ne? Dlouhé měsíce jsme voněli a ochutnávali meduňky lékařské po celé ČR, až jsme objevili tu nej bylinkovou farmu.
Jakmile bylo vybráno, nastal další náročný proces - macerace meduňkových listů. Chtěli jsme z meduňky dostat maximum vůní a chutí, abyste při popíjení skutečně nabyli dojmu, že pijete tekutou meduňku. Trvalo to desítky hodin, ale výsledek fakt stojí za to. Tak na zdraví!
Jak pít Meduňku
Tahle meduňka spadá pod bílá polosladká vína, takže chládek miluje. Před konzumací ji doporučujeme vychladit. Skvěle chutná také na ledu či se sodou. A pokud milujete míchané alkoholické drinky a experimenty, není nač čekat. Šoupněte naši Meduňku třeba do vodky, nebo ji smíchejte se sodou a proseccem. Použití se meze nekladou.
Balení, skladování a trvanlivost
Speciál doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme vypít Meduňku ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Barva | Bílé |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Balení | Skleněná láhev |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Objem | 4x0,75l |
Obsah alkoholu | 12% obj. |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Bylinné víno |
Země původu | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.