Báťkův sirup : Šípek 500ML
Popis
Jak pít šípkový sirup?
- jako šťávu. Zřeďte v poměru 1:15 (2 cl sirupu doplňte vodou do 0,3 dcl).
- po lžičkách. Dětem stačí malá lžička 2-3 x denně. Dospělým doporučujeme velkou lžíci 3-5x denně.
- do čaje. Voda by neměla být vařící, stačí cca 70°C, aby vitamíny držely.
- pro přípravu moučníků. Přilijte kapku do štrudlu, muffinů nebo základu omáčky.
- do koktejlů. Troufnete si namíchat s alkoholem?
Proč zkusit šípkový sirup?
Nemoci se můžou jít bodnout! Šípek má pozitivní vliv na činnost močového měchýře a ledvin, takže vyponklonkuje z těla všechny nečistoty. Také podporuje trávení, imunitu a hojení ran. Nám sirup chutná mnohem víc než čaj, doporučujeme zkusit kombinovat. Hlavně když zasáhne rýmička...
Složení
Bylinný extrakt min. 60 % (pitná voda, plody růže šípkové), sacharóza, kyselina citronová. Bez přidaných konzervantů, umělých sladidel, aromat, barviv a zahušťovadel.
Balení, skladování a trvanlivost
Půllitrová lahev Báťkova sirupu patří do chladu a mimo sluníčko. Otevřenou ji nechte v ledničce a spotřebujte do 4 týdnů. Beztak zmizí během prvních pár dní. Případná usazenina v lahvi je v pořádku.
Výrobce | Báťkovy sirupy s. r. o. |
Složení | bylinný extrakt min. 60% (pitná voda, plody růže šípkové) , sacharóza, kyselina: kys. citronová. Šípky sbírány ručně v České rep |
Skladování | Po otevření uchovávejte v lednici při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů.Chrantě před přímým slunečním zářením. |
Trvanlivost | 12 měsíců |
Obal | Skleněná láhev |
Objem | 0,5l |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.