Baťkův sirup : Rakytník 500ML
Popis
Nejzdravější sirup široko daleko!
A to vůbec nepřeháníme. Rakytník je proslulý svými zdravotními účinky a seznam jeho benefitů je dlouhý jako dálnice. Má sice charakteristickou chuť, na kterou si možná budete chvíli zvykat, ale poté si ji zamilujete a stanete se na ní závislí.
Jak pít a používat rakytníkový sirup?
- Osvěžující šťáva: Zřeďte vodou v poměru 1:10 (3 cl sirupu doplňte vodou do 0,3 dcl).
- Na chuť: Dětem stačí malá lžička 2-3x denně. Dospělým doporučujeme velkou lžíci 3-5x denně.
- Dochucení čaje: Voda by neměla být vařicí, stačí cca 70 °C, aby vitamíny držely.
- Pečení: Přilijte trochu do muffinů nebo tvarohu na cheesecake.
- Ingredience do koktejlů: Troufnete si namíchat s alkoholem?
Léčivé vlastnosti rakytníku a vliv na zdraví
V rakytníku jsou přítomny vitamíny A, B, C, D, F, K a P, dále aminokyseliny, cukry, třísloviny a silice. Je to neskutečný nakopávač imunity, který postaví na nohy i věčné marody. Nejen v podobě sirupu, ale třeba i moštu výrazně ovlivňuje činnost jater a slinivky a skvěle působí i při hemeroidech.
Složení a upozornění
- 100% lisovaná rakytníková šťáva min. 40 %, extrakt z rakytníku min. 20 % (pitná voda, plody rakytníku řešetlákového), sacharóza, kyselina: kys. citronová. Rakytník vypěstovaný v České republice.
- Bez přidaných konzervantů, umělých sladidel, aromat, barviv a zahušťovadel.
Balení, skladování a trvanlivost
Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě 4-8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním teplotám. Usazenina není na závadu.
Výrobce | Báťkovy sirupy s. r. o. |
Složení | 100% lisovaná rakytníková šťáva min. 40 %, extrakt z rakytníku min. 20 % |
Skladování | uchovávejte v chladu při teplotě 4-8°C a spotřebujte během 4 týdnů. Sirup nevystavujte přímému slunečnímu záření a extrémním tep |
Trvanlivost | 12 měsíců |
Obal | Skleněná láhev |
Objem | 0,5 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.