✳️ Stále levou zadní doručujeme do Vánoc! ✅ Dobírky však už nepovolujeme. Ty zase až po Vánocích. ☺️

Balíček 3 višňových vín

 
Doprava zdarma
 
  • Trojitá dávka ovocného vína!
  • Obsahuje 11 % alkoholu.
  • 3x 0,75 litru plné chuti a vůně višní.
Dostupnost Máme skladem, hned odesíláme (> 5 ks)
417 Kč    
Kategorie Výhodné balíčky
 

Co to je ten Višňák?

Višňák je polosladké ovocné víno, které se nám letos obzvlášť povedlo. Sladkou chuť čerstvých višní si zamilují všichni - dokonce i ti, kterým červené víno nešmakuje.

 

Složení Višňáku

Višňák se skládá z višní, vody a zbytkového cukru. Višně během kvašení uvolňují malé množství siřičitanů a víno tedy obsahuje siřičitany v množství 6,7 gramů na litr. Obsah zbytkového cukru ve Višňáku je 76 g na litr.

Jak pít Višňák?

Z višňového vína připravíte naprosto luxusní svařáček! Stačí jen víno ohřát na cca 60 stupňů (nesmí dojít až k varu!). Provoníte kuchyň a hlavně se parádně rozvine chuť vína, sotva zůstanete u jedné skleničky. Do letních teplot doporučujeme ledově vychlazené víno nebo vinný střik, aby vás slunce a alkohol nezkolily. Víno z višní se náramně hodí na vaření. Višňák přidejte ke štávě, která se uvolní ze steaku, a máte parádní omáčku. A že jste na sladké? Piškoty v italském tiramisu snesou kapku kávy i Višňáku. Do vína se dají naložit rozinky nebo jiné sušené plody, případně z nich uvařit trochu odvázanější višňovou marmeládu. Na namazání... palačinek, samozřejmě. K vínu nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda nebo dezerty z Višňáku.

 

Balení, skladování a trvanlivost

Višňové víno k vám dorazí rovnou třikrát ve 0,75litrové lahvi s korkem. Tmavé sklo ho ochrání před sluncem. Otevřená lahev vydrží v lednici ještě několik dní, ale doporučujeme vypít hned, než uteče chuť léta. K archivaci skladujte lahev naležato, aby korek zůstal namočený a Višňák nevyschnul.

 

 

Výrobce Rybízák s.r.o.
Speciální akce Doprava zdarma
Zvýhodněný balíček Zvýhodněný balíček

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: