Archivní Rybízák (2015) z černého rybízu 11,5% obj
Popis
Na začátku byl sen... Dělat radost ovocným vínem co nejvíce lidem a také co nejdéle. A kdyby to náhodou klaplo, stočili jsme v roce 2015 pár desítek litrů Rybízáku a nechali odpočívat naležato ve sklepě. Ať máme za těch pár roků něco luxusního, čím to můžeme zapít.
Pravidelně každý rok jsme jednu z lahví otevírali, přičichávali a ochutnávali, abychom věděli, jak se věci mají. Žádný ročník ale dosud nesplňoval naše očekávání. Až začátkem roku 2023, při otevření další lahve, nám srdce zaplesalo. TOHLE JE ONO.
Dejte si s námi lahvinku archivního rybízového vína, kterého uvolňujeme k prodeji POUZE 100 LAHVÍ. Chuť rybízu je tak autentická, že víc to už ani nejde a budete si spokojeně mlaskat nad každým lokem.
Jak pít archivní Rybízák
Při pokojové teplotě si nejvíc pošmáknete. Samozřejmě platí to, co u našich dalších ovocných vín. Svaření i na ledu je povoleno, ale v tomto případě doporučujeme ponechat rybízové víno tak, jak je.
Skladování a trvanlivost
Archivní Rybízák skladujte v chladu a temnu. Přímé slunce by mu mohlo uškodit. Lahev skladujte do otevření ideálně naležato. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Po otevření na nic nečekejte a pijte, ať se neošidíte o všechny ty skvělé vůně a chutě.
Láhev můžete dále archivovat a počkat, co další roky přinesou. V takovém případě skladujte láhev v temnu a naležato. Zabráníte tak, aby korek vyschnul a do lahve se nedostane vzduch.
Podobné produkty
Výrobce | Rybízák s.r.o., Sládkova 372/8, Ostrava |
Složení | Černý rybíz min. 30%, voda, cukr, siřičitany, kyselina sorbová |
Barva | Červené |
Trvanlivost | 12 měsíců, po otevření max. týden v lednici |
Alergeny | Siřičitany |
Konzervant | Kyselina sorbová |
Objem | 0,75l |
Obsah alkoholu | 11,5% obj. |
Skupina | Polosladké |
Zařazení | Ovocné víno |
Země původu | Česká republika |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.