Angrešťák v PET 1,5l z čerstvého angreštu 11,5% obj

 
 

Kam na angrešt? Přece k vám do lednice!

  • polosladké ovocné víno z angreštu
  • obsahuje 11,5 % alkoholu
  • z pečlivě vybraných plodů
  • nevšední, ale silně návyková chuť
  • praktická verze pro ty, co furt zapomínají otvírák
  • trvanlivost jeden měsíc

 

Dostupnost Máme skladem, hned odesíláme (> 5 ks)
Můžeme doručit do
29.9.2020
189 Kč    
Kategorie Angrešťák
 

Co je Angrešťák?

Angreštové víno nemá obdoby. Tenhle netradiční chuťový zážitek si buď zamilujete, nebo prostě ne. Je lehce kyselé se sladkým dozvukem - stejně jako plody jeho keře. Jakmile odšpuntujete korek, vyvalí se na vás příjemně sladká vůně, která vás naláká k okamžitému ochutnání. Hodí se jako aperitiv na slavnostní přípitek i jako digestiv po obídku.

 

Jak se angreštové víno pije?

Modří už vědí aneb pokud nejste na Rybízáku nováčkem, víte, že všechna naše ovocná vína lze pít úplně všemi způsoby. Angrešťák můžete popíjet vychlazený i svařený, picnout ho do míchaného drinku nebo ucucávat jako vinný střik. Angreštové víno je skvělé jako aperitiv na přípitek i jako digestiv na trávení po dobrým obídku.

 

Horké, nebo studené?

Pokud angreštové víno zapomenete vychladit a nechce se vám na něj hodiny čekat, přihoďte pár kostek ledu. A jak rychle vychladit víno i bez ledu? Zabalte láhev do vlhké utěrky nebo menšího ručníku, dejte ji maximálně na 15 minut do mrazáku a voilà!

 

Jakmile klesnou teploty na neúnosnou hodnotu, Angrešťák svařte a užijte si jeho plně rozvinuté chutě i vůně. Vrátí se vám vzpomínky na teplejší dny. A jak angreštové víno co nejlépe svařit? Ohřejte ho na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Žádné koření není potřeba.

 

Jak párovat Angrešťák s jídlem?

Téměř všechny kombinace jsou povoleny. Nejlíp si ho užijete v kombinaci se středomořskými pokrmy a jakýmkoliv masem. Vzhledem k jeho výrazné chuti jím můžete nahradit dezert, pokud vás bude honit mlsná. Pakliže rádi experimentujete v kuchyni, angreštové víno se hodí také do omáček.

 

Balení, skladování a trvanlivost

Angrešťák plníme do kvalitních PET lahví, které do vína neuvolňují žádnou chemii. Víno díky tomu vydrží až 1 měsíce, po otevření při správném skladování 2 týdny. Angrešťák má rád chlad a temno, takže podlaha ve spíži, sklep či prostě lednice budou pro skladování ideální.

Výrobce Rybízák s.r.o.
Složení Hroznové víno, Angrešt (min. 30%), voda, cukr, siřičitany, sorban draselný
Původ ovoce Česká republika, Slovensko
Barva Bílé
Skladování Skladovat v suchu a chladu.
Trvanlivost 1 měsíc, po otevření 1 týden v lednici
Balení vína PET lahev
Obsah alkoholu 11,5 %
Skupina Polosladké
Vratná lahev Ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: